آموزش تعمیر سوکت پردازنده مادربرد
آموزش تعمیر سوکت پردازنده مادربرد :در آموزش قبلی ما نحوه تعویض سوکت خراب شده مادربرد را آموزش دادیم حالا در این آموزش میخواهیم بجای تعویض کردن آن سوکت های جابجا شده را تعمیر کنیم برای اینکار شما به تجهیزات خاصی نیاز ندارید میتوانید با استفاده از یک موچین این آموزش را اجرایی کنید در ادامه با ما همراه باشید.
آموزش تعمیر سوکت پردازنده مادربرد
علل خرابی سوکت های پردازنده:
سوکت پردازنده از حساس ترین قسمت های مادربرد شما محسوب میشوند چرا که به راحتی ممکن است که سوکت خم شود و سیستم کامپیوتر شما دیگر کار نکند
معمولا برخورد اجسام و لمس سوکت ها با اشیاء یا دست میتواند سوکت ها را از مسیر اصلی خود خارج کند در بعضی موارد جریان قوی باد (دستگاه باد) باعث به وجود آمدن این مشکل میشود سعی کنید از لمس و فشار مستقیم و غیر مستقیم به این قسمت از مادربرد اجتناب کنید
برای آموزش و یا انجام تعمیرات موبایل میتوانید اینجا کلیک کنید
ویدئوی آموزش تعمیر سوکت پردازنده مادربرد:
طبق ویدئوی بالا ما با استفاده از یک موچین ساده و ذره بین و البته مهارت و صبر سوکت های خراب را تعمیر کرده و حالت اولیه برگرداندیم شما نیز طبق فیلم آموزشی بالا میتوانید سوکت های پردازنده خود را تعمیر کنید.
آموزش تعمیر سوکت
سعی کنید از فشار زیادی استفاده نکنید چون نیازی به این کار نیست و ممکن است پایه را بشکنید.با توجه به تجربه چندین ساله ما معمولا پایه ها به این راحتی نمیشکنند.اگر پایه شکسته و جدا شده نداشته باشید با کمی دقت میتوانید پایه ها را به حالت اول برگردانید واز سیستم تصویربگیرید و مشکل حل میشود.
آموزش تعمیر سوکت پردازنده مادربرد
جالب است بدانید که یکی از اصلی ترین دلایل خرابی سوکت cpu مادربرد ، استفاده از کیس های نامرغوب است.
حال این مساله باعث می شود که مادربرد تاب برداشته و CPU Socket از محل خود جدا شود. نصب غیر استاندارد مادربرد در درون کیس، یکی دیگر از مواردی است که موجب خرابی و معیوب شدن سوکت سی پی یو می شود.
البته این مورد علاوه بر سوکت، می تواند به دیگر بخش های مادربرد نیز آسیب های جدی وارد نماید. قراردادن اشتباه پردازنده در سوکت نیز به عنوان یکی از شایع ترین دلایل خرابی این قطعه مطرح می شود.
اگر مراحل اسمبل کردن مادربرد توسط افراد ناشی انجام شود، احتمال بروز این خطا و به تبع آن خرابی سوکت cpu مادربرد بسیار بالا خواهد بود. همچنین برخی از فن های مادربرد برای این قطعه مناسب نبوده و اصطلاحا غیر استاندارد هستند. این اتفاق نیز موجب وارد شدن فشار بیش از حد به سوکت شده و ممکن است به این بخش آسیب برساند.
برای انجام تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر خود و یا آموزش تعمیرات اینجا کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید