آسیب دیدگیهای موبایل
تعمیرات موبایل دارای بخش های مختلف برای رسیدگی به آسیب های ناشی از ضرب دیدگی یا مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری میباشد که هر کدام نیاز به تحقیق و تخصص خاص دارد که بخش هایی از این مشکلات را در این مقاله مورد بررسی و به صورت مفصل برایتان توضیح میدهم اول از همه میخواهم در مورد این که چگونه میتوانیم بهترین روش را برای تعمیر و تعویض موبایل خود استفاده کنید برایتان بگویم.
هر کدام از ما ممکن است که با مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری موبایلمان دست و پنجه نرم کرده باشیم و ایراد کار را فقط متخصصین تعمیر موبایل برطرف کرده باشند یا حتی با مشکلات خیلی شایع و آشنای خاموشی ناگهانی موبایل یا شکستن صفحه ی نمایشگر موبایل آشنا باشیم ولی هر کدام از این ایرادات هر کدام حوزه ی تخصص خاص خود را دارند.
مشکلات ناشی از خرابی موبایل
یکی از مشکلات نرم افزاری موبایل کند شدن سرعت دستگاه است که این مشکل به دلیل داغ کردن ناگهانی موبایل است که خیلی از مشترکان تلفن همراه از آن گله میکنند برای اطمینان از عملکرد دستگاهتان ابتدا اطمینان حاصل کنید که اپ هایی که دانلود کرده اید از گوگل پلی استور باشد برخی از این آپ ها پردازنده ی گوشی شما را به خود مشغول میکند و عملکرد عادی موبایل را مختل میکنند بهتر است بر جلوگیری از مختل شدن عملکرد موبایلتان آپ های غیرضروری را حذف کنید و اگر این کارها را انجام دادید و باز کندی سرعت موبایل وجود داشت بهتر است به یک متخصص تعمیر موبایل مراجعه کرده و مشکل خود را با او مطرح کنید البته دقت کنید که از دستکاری و سپردن موبایلتان به یک فرد ناشی جدا خودداری کنید.
مشکل نرم افزاری دیگری که در اتصالات موبایل ها موجود است این است که عملکرد وای فای یا بلوتوث موبایل دچار اختلال میشود البته اسماررت فون های بیشتر موبایل ها دچار این مشکل هستند که با راهکارهایی که الان برایتان خواهم گفت میتوانید آن را برطرف کنید. یا اگر نتوانستید خودتان مشکل را برطرف کنید به یک فرد متخصص تعمیر موبایل مراجعه کرده و خرابی وای فای یا بلوتوث را برطرف کنید.
میتوانید برای اولین قدم گوشی موبایل خود را خاموش روشن کنید و حالت پرواز را امتحان کنید و یا دستگاه و مودم خود را برای مدت 10 ثانیه خاموش کرده و روشن کنید و دوباره مودم را وصل کنید. راه حل دیگری که وجود دارد این است که وارد تنظیمات Power saving شده و آن را غیرفعال کنید در برخی از اسمارت فون های موبایل حالت Power saving باعث غیرفعال شدن وای فای میشود.
در تنظیمات وای فای موبایل یک بار اتصالی که به آن متصل می شوید را Forget کنید و دوباره با وارد کردن رمز وای فای به آن متصل شوید از بروز بودن نرم افزار اسمارت فون خود اطمینان حاصل کنید. البته این مواردی که گفته شد کاملا ابتدایی و قابل برطرف شدن است که با یک تنظیم کوچک به راحتی برطرف میشود مشکلات بلوتوث هم دست کمی از مشکلات وای فای ندارد.
به قسمت تنظیمات بلوتوث بروید و اطمینان حاصل کنید همه چیز در حالت صحیح خود قرار دارد. وقتی که مشکل مربوط به اتصال با دستگاه های مختلف باشد تنها یک ب روز رسانی نرم افزاری قادر به حل این مشکل میباشد.
استفاده از حالت صرفه جویی در مصرف باتری
یکی دیگر از مشکلات نرم افزاری موبایل ها این است که در هنگام استفاده از حالت صرفه جویی در مصرف باتری متی پیش مشکلاتی پیش میاید که لازم به توجه و رفع آن است در اسمارت فون های امروی بعد از نسخه های 6 به بعد حالت battery saving درون نرم افزار موبایل شما به صورت پیش فرض قرار داده شده است البته این قابلیت باعث افزایش عمر باتری موبایل میشود ولی به هر حال مشکلاتی مانند تاخیر در دریافت نوتیفیکیشن ها میشود.
اگر در هنگام استفاده از قابلیت battery saving نوتیفیکیشن های آپ هایی نظیر فیسبوک و اینستاگرام و جمیل را با تاخیر دریافت میکنید میتوانید میتوانید آپ های مورد نظر را در لیست
don’t optimize در قسمت باتری از تنظیمات موبایل قرار دهید تا این مشکل برطرف شود.
مشکلات Google Play Store
این مورد هم یکی دیگر از مشکلات نرم افزاریه موبایل ها میباشد که همه ی اسمارت فون های اندوریدهای امروزی به صورت پیش فرض دارای Google Play Store هستند. حالا اگر این قابلیت برای موبایل ما مشکل ایجاد کند چه کنیم؟ باید بگویم که هیچ راه حل قطعی برای مشکل Google Play Store وجود ندارد اما اول از همه باید بدانید که علت بروز این مشکل چیست آیا از دستگاه موبایل شماست یا مربوط به سرویس های شرکت گوگل دارد که در اینجا راهکارهایی برایتان میگویم که در صورت جواب دادن مشکل نرم افزاریتان برطرف میشود در غیر اینصورت باید به متخصص و تعمیرات موبایل مراجعه کنید تا برایتان این اختلال را برطرف کند.
اول از همه آپ گوگل پلی را force close کنید این کار را به قسمت تنظیمات موبایل بروید و انجام دهید. دومین راه حل این است که حافظه ی کش Play Store را پاک کنید و موبایل را ریست کنید و دوباره وارد گوگل پلی شوید. سومین راهکار این است که بررسی کنید که کدام آپ ها یا سرویس هایی که غیرفعال کرده اید روی گوگل پلی تاثیر منفی و مخرب می گذارد بعضی مواقع گوگل پلی آپ های مورد نظر شما را دانلود نمی کند. دو راه حل برای این مشکل موجود است.
اولین راهکار این است که حافظه ی کش گوگل پلی را پاک کنید وارد تنظیمات موبایل شوید و به قسمت app رفته و گوگل پلی را پیدا کنید و وارد آن شوید و گزینه ی wipe cache and data را انتخاب کنید.
دومین راه حل این است که هیستوری گوگل پلی را پاک کنید. گوگل پلی استور را باز کنید و از قسمت تنظیمات آن گزینه ی Clear History را انتخاب کنید و در آخر اگر تمام این کارها را انجام دادید و گوگل پلی شما باز ارور داد و مشکل داشت موبایل خود را به یک متخصص تعمیر موبایل نشان دهید تا به صورت تخصصی تر به آن رسیدگی کنند. که بهتر است اگر از همان اول شک داشتید که خودتان از پس تعمیر آن برنمیایید به متخصص حتما مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید